Αναζητήστε Ταξιδιωτικό Πακέτο

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΟΝΙΟ 4/8, 12/8

Οδικές ΕκδρομέςAdd to Favourites
Price: EUR 299
Contact 2394020530-20531
Created by

Description

Πρέβεζα, Πάργα, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Σύβοτα, Ζάλογγο, Γιάννενα

 

1η ημέρα: Θεσσαλονίκη- Πρέβεζα (350χμ)

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 07:00 αναχώρηση μέσω Εγνατίας Οδου. Περνώντας έξω από τα Γιάννενα φτάνουμε στο Μπιζάνι, όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Συνεχίζοντας έχουμε μια υπέροχη διαδρομή και περνώντας από τα Γιαννιώτικα Τέμπτη φθάνουμε στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Ο δρόμος μας οδηγεί  στην Πρέβεζα. Γνωριμία με την πόλη. Χρόνος για γεύμα εξ' ιδιίων.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται σε περιοχή της Πρέβεζας. Ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Λευκάδα- Νυδρί κρουαζιέρα- Πριγκιπόνησα- Κεφαλονιά

Πρωινό και αναχώρηση για τη Λευκάδα. Άφιξη στο Νυδρί, απ' όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδούρι, το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκιπόνησα) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα επισκεφθούμε και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και τα παράλια της Ιθάκης. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 

 

3η ημέρα Νεκρομαντείο - Πάργα- Εκβολές Αχέροντα

Πρωινό και αναχώρηση για το Μεσοπόταμο. Επίσκεψη και περιήγηση στο Νεκρομαντείο της αρχαίας Εφύρας. Συνεχίζουμε για τη γραφική, νησιώτικη Πάργα, χτισμένη αμφιθεατρικά μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Θα ανηφορίσουμε να θαυμάσουμε τη θέα από το βενετσιάνικο κάστρο της και να περιπλανηθούμε στην πόλη με τα γραφικά σοκάκια της. Άφιξη στην  Αμμουδιά, ένα όμορφο παραλιακό χωριό στις εκβολές του Αχέροντα, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ' ιδίων και σας προτείνουμε προαιρετική βόλτα με καραβάκι στο κανάλι του ποταμού Αχέροντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση.  Το βράδυ θα κάνουμε βόλτα στον πεζόδρομο της όμορφης παραλίας της Πρέβεζας. διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Ζάλογγο- Νικόπολη- Πρέβεζα

Πρωινό και αναχώρηση για Ζάλογγο όπου οι ηρωικές Σουλιώτισσες γκρεμίστηκαν με τα παιδιά τους για να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων. Στη διαδρομή μας για Πρέβεζα κάνουμε στάση για να περιηγηθούμε στα ερείπια της αρχαίας Νικόπολης που έκτισε ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Οκταβιανός. Θα καταλήξουμε σε μια καλή παραλία για μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση. 

5η ημέρα: Πάργα- κρουαζιέρα στους Παξούς-Αντίπαξους

Πρωινό και αναχώρηση για την Πάργα και την προαιρετική μας ημερήσια εκδρομή για Παξούς και Αντίπαξους. Θα δούμε τις περίφημες σπηλιές των Αντιπαξών και θα σταματήσουμε για μπάνιο και φαγητό εξ ιδίων στο γραφικό Γάιο, την πρωτεύουσα του νησιωτικού συμπλέγματος. Ελεύθερος χρόνος το απόγευμα στην Πάργα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

 

6η ημέρα: Σύβοτα- Γιάννενα- Θεσσαλονίκη

Πρωινό και αναχώρηση. Κατευθυνόμενοι βόρεια και παραλιακά θα δούμε τις όμορφες παραλίες της Θεσπρωτίας και θα κάνουμε και θα κάνουμε στάση για καφέ και βόλτα στα γραφικά Σύβοτα. Συνεχίζουμε για Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα εξ ιδίων.  Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. 

 

Περιλαμβάνει:

-Τις μεταφορές με πούλμαν

-Τις εκδρομές και περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

-Συνοδό εκδρομής.

-Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Margarona 3* στην Πρέβεζα

-Διατροφή

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης

-ΦΠΑ

 

Δεν περιλαμβάνει:

Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Εισόδους μουσείων, νυχτερινών κέντρων. Φόρος διανυκτέρευσης. 

Σημείωση: Στο 5ήμερο πρόγραμμα συγχωνεύεται η 3η και η 4η ημέρα.

 

Αναχώρηση: 04/08 και 12/08

 

Specific details

Διατροφή Ημιδιατροφή
Μήνας Αύγουστος
Τιμή παιδιού 199
Τιμή σε δίκλινο 299
Tιμή Μονόκλινου 424

Advert details

Advert ID: 787
Displayed: 393
Expires: 09-11-2019 16:28:49

Comments

 • Τηλεφωνήστε μας

  Τηλ.23940 20530
  Τηλ. & Fax: 23940 20531
  Τηλεφ. έκτακτης ανάγκης: 6937327683

 • Ελάτε στο Γραφείο μας

  Δ.Γεωργούδη 2
  Λαγκαδάς
  Τ.Κ.57200

 • Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

  Πατήστε εδώ

Προτεινόμενα ταξίδια