Αναζητήστε Ταξιδιωτικό Πακέτο

Κέρκυρα 4-7/10/2019

Οδικές ΕκδρομέςAdd to Favourites
Price: EUR 170
Contact 2394020530-20531
Created by

Description

1η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ (360χμ)
Αναχώρηση από τον τόπο μας στις 07.00 για Ηγουμενίτσα. Δια µέσω Βέροιας, Γρεβενών ( στάση για καφέ ), Ιωαννίνων. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για Κέρκυρα. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυράς για μία πρώτη γνωριμία. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ-ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ-ΚΑΝΟΝΙ-ΜΟΝ ΡΕΠΟ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Αχίλλειον όπου επισκεπτόμαστε το παλάτι της Αυτοκράτειρας Σίσσυ. Στη διαδρομή της επιστροφής σταματάμε για να δούμε το Ποντικονήσι και την Μ. Παντοκράτορα. Έπειτα, ανεβαίνουμε στο Κανόνι από όπου θα έχουμε μία πανοραμική θέα της λιμνοθάλασσας Χαλκιοπούλου  και το Πέραμα. Σειρά έχει το ανάκτορο του Μον Ρεπό που λειτουργεί πλέον σαν μουσείο (προαιρετική επίσκεψη) και περίπατος στους καταπράσινους κήπους του. Επιστροφή  στην πόλη όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για περιπάτους και επίσκεψη στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχο του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το ωραιότερο κομμάτι της Κέρκυρας την Παλαιοκαστρίτσα. Κατά τη διαδρομή κάνουμε στάση στο εργοστάσιο παραγωγής Κουμ Κουάτ για μια σύντομη ξενάγηση. Περνώντας από περιοχές πνιγμένες στο πράσινο φτάνουμε στο καλύτερο και πιο τουριστικό σημείο της Κέρκυρας  με γραφικούς όρμους, απότομους βράχους και έξι καταγάλανους κολπίσκους. Επίσκεψη στη Μονή Θεοτόκου (1225 μ.Χ), με τις περίφημες αγιογραφίες, έκθεση βυζαντινών εικόνων και τα οστά μιας γιγαντιαίας φάλαινας. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό (γεύμα εξ ιδίων). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (360χμ)
Πρόγευµα και αναχώρηση για το λιμάνι της Κέρκυρας. Επιβίβαση στο F/B για Ηγουμενίτσα. Άφιξη στο Μέτσοβο για φαγητό και ελεύθερος χρόνος. Επιβίβαση στο λεωφορείο και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής με τις ανάλογες στάσεις καθοδόν για την πόλη μας. 
Άφιξη στον τόπο μας το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις!

 

To πρόγραμμα είναι δυνατόν να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά, εάν το επιβάλλουν οι συνθήκες ή αργίες ή ο αρχηγός-συνοδός της εκδρομής κρίνει ότι αυτό θα είναι προς όφελος των εκδρομέων.

 

 

170€ το άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
- Τις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας.

- Τις περιηγήσεις- ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο City Marina 3* με πρωινό.

- Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας.

- Τα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα- Κέρκυρα- Ηγουμενίτσα

- Φ.Π.Α

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων, καθώς και τον φόρο διαμονής.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι στις παραπάνω τιμές δεν έχει προστεθεί φόρος διαμονής ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53Ν.4389/2016. που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018.Η πληρωμή γίνεται στο ξενοδοχείο. Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι : ξενοδοχείο 2*-  0,50€ , ξενοδοχείο 3*-  1,5€ και ξενοδοχείο 4*-  3€

Specific details

Διατροφή Πρωινά
Μήνας Οκτώβριος
Τιμή σε δίκλινο 170

Advert details

Advert ID: 804
Displayed: 341
Expires: 22-12-2019 10:24:33

Comments

 • Τηλεφωνήστε μας

  Τηλ.23940 20530
  Τηλ. & Fax: 23940 20531
  Τηλεφ. έκτακτης ανάγκης: 6937327683

 • Ελάτε στο Γραφείο μας

  Δ.Γεωργούδη 2
  Λαγκαδάς
  Τ.Κ.57200

 • Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

  Πατήστε εδώ