Αναζητήστε Ταξιδιωτικό Πακέτο

Πάτρα- Κόρινθος- Ναύπλιο

Οδικές ΕκδρομέςAdd to Favourites
Price: EUR 105
Contact 2394020530-31
Created by

Description

1η ημέρα: 27/07/2019 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΠΑΤΡΑ

Αναχώρηση από την πλατεία του Λαγκαδά στις 07:00, δια μέσου Εγνατίας Οδού και με καθοδόν στάσεις συνεχίζουμε τη διαδρομή μας  και  μέσω Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Ρίου άφιξη στη Πάτρα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πρωτεύουσα της Αχαΐας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 28/07/2019 ΠΑΤΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΤΟ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για το κοσμοπολίτικο Λουτράκι. Θα πραγματοποιήσουμε ενδιάμεση στάση στο Διακοπτό όπου θα επιβιβαστούμε στο ιστορικό τρένο Διακοπτού – Καλαβρύτων. Ο Οδοντωτός σιδηρόδρομος, μας ταξιδεύει αδιάκοπα επί 120 ολόκληρα χρόνια. Η ιστορία του Οδοντωτού μας οδηγεί στον πρωτεργάτη και θεμελιωτή του Ελληνικού Σιδηροδρόμου, τον Χαρίλαο Τρικούπη. Ως πρωθυπουργός διέβλεψε τον σημαντικό ρόλο των μεταφορών στην ανάπτυξη της χώρας και έδωσε έμφαση στην κατασκευή του σιδηροδρομικού δικτύου. Παράλληλα με το κύριο δίκτυο, επεδίωξε την κατασκευή τοπικών σιδηροδρομικών δικτύων, πιστεύοντας ότι το «μικρό» τρένο είναι πιο ευέλικτο -στοιχείο σημαντικό για την ορεινή Ελλάδα-αλλά και πιο οικονομικό στην κατασκευή του. Επιστροφή στο σημείο έναρξης επιβίβαση στο λεωφορείο και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξή στο Λουτράκι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 29/07/2019 ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση. Το Ναύπλιο είναι γνωστό για το Μπούρτζι, μικρό φρούριο χτισμένο σε νησίδα μέσα στο λιμάνι, για το Παλαμήδι, ενετικό φρούριο που δεσπόζει στην πόλη, για την Ακροναυπλία, έτερο φρούριο ενετικό, επί της ομώνυμης χερσονησίδας, καθώς και ως τόπος δολοφονίας του Ιωάννη Καποδίστρια. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και καφέ (έξοδα εξ ιδίων).Επιβίβαση στο λεωφορείο και με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις άφιξη το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΙΜΗ : 105€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο!

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :  Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας* Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο MEDITERRANNE στη Πάτρα * Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο MITZIHRAS στο Λουτράκι* Πρωινό στα ξενοδοχεία* *Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής *

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :  Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό* Φόρο διανυκτέρευσης ξενοδοχείου (0,50€ ανά δωμάτιο/ανά διανυκτέρευση).*Τα εισιτήρια για το τρένο Διακοπτό-Καλάβρυτα μετ’επιστροφής.

 

Σημεί­ω­ση: Οι ξεναγήσεις, περιηγήσεις, εκδρομές είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Specific details

Διατροφή Πρωινά
Μήνας Ιούλιος
Τιμή σε δίκλινο 105

Advert details

Advert ID: 764
Displayed: 225
Expires: 02-10-2019 14:50:25

Comments

 • Τηλεφωνήστε μας

  Τηλ.23940 20530
  Τηλ. & Fax: 23940 20531
  Τηλεφ. έκτακτης ανάγκης: 6937327683

 • Ελάτε στο Γραφείο μας

  Δ.Γεωργούδη 2
  Λαγκαδάς
  Τ.Κ.57200

 • Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

  Πατήστε εδώ

Προτεινόμενα ταξίδια