Αναζητήστε Ταξιδιωτικό Πακέτο

2ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Οδικές ΕκδρομέςAdd to Favourites
Price: EUR 70€
Contact ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 2394020531
e-mail: ioletravel@gmail.com
Created by

Description

22/06/2019 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΧΑΛΚΙΔΑ- ΠΡΟΚΟΠΙ(ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ)- ΑΙΔΗΨΟΣ

Αναχώρηση από την πλατεία του Ευαγγελισμού στις 07:30,διά μέσου Ανάληψης, Δρακοντίου, Κολχικού και Λαγκαδά και με ενδιάμεση στάση  για καφέ άφιξη στη Χαλκίδα. Ελεύθερος χρόνος  στην πόλη για φαγητό (γεύμα εξ’ιδίων). Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση  για το Προκόπι , όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου και θα παρακολουθήσουμε τον Εσπερινό. Εκεί φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας μετά την καταστροφή το 1922. Άφιξη  στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

23/06/2019 ΑΙΔΗΨΟΣ- ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ- ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΞΕΝΙΑΣ-ΒΟΛΟΣ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται για ένα μεταβυζαντινό μοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο που ιδρύθηκε το 16ο αιώνα από τον Όσιο Δαυίδ και ανακαινίστηκε το 1877. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για προσκύνημα. Επιβίβαση στο λεωφορείο και μέσω Αγιόκαμπου –Γλύφας αναχώρηση για τον Βόλο. Θα πραγματοποιήσουμε ενδιάμεση στάση στο μοναστήρι της Παναγίας  Ξενιάς στην περιοχή του Αλμυρού Βόλου. Αναχώρηση  για την πόλη του Βόλου όπου θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος στα ξακουστά ουζερί της όμορφης παραλίας της πόλης (γεύμα εξ’ιδίων).  Μετά το γεύμα επιβίβαση στο λεωφορείο για την επιστροφή δια μέσου Τεμπών και με τις απαραίτητες στάσεις άφιξη το βράδυ στον τόπο μας με τις καλύτερες εντυπώσεις!!!

ΤΙΜΗ : 70€ το άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :  Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας* Μία διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο * Πρωινό στο ξενοδοχείο* *Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής * * Τα εισιτήρια του F/B για Αγιόκαμπο - Γλύφα*

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :  Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό* Φόρο διανυκτέρευσης ξενοδοχείου (1,50€ ανά δωμάτιο/ανά διανυκτέρευση).

 

Σημεί­ω­ση: Οι ξεναγήσεις, περιηγήσεις, εκδρομές είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Specific details

Διατροφή Πρωινά
Μήνας Ιούνιος

Advert details

Advert ID: 749
Displayed: 448
Expires: 06-09-2019 14:31:03

Comments

 • Τηλεφωνήστε μας

  Τηλ.23940 20530
  Τηλ. & Fax: 23940 20531
  Τηλεφ. έκτακτης ανάγκης: 6937327683

 • Ελάτε στο Γραφείο μας

  Δ.Γεωργούδη 2
  Λαγκαδάς
  Τ.Κ.57200

 • Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

  Πατήστε εδώ

Προτεινόμενα ταξίδια