Αναζητήστε Ταξιδιωτικό Πακέτο

ΕΥΒΟΙΑ !!!

Οδικές ΕκδρομέςAdd to Favourites
Price: EUR Από 129€
Contact Επικοινωνία: 2394020531
e-mail : ioletravel@mail.com
Created by

Description

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΙ∆ΗΨΟΣ (290 χλµ.) Μ. Παρασκευή.

Αναχώρηση από το γραφείο µας στις 07.00 για Εύβοια δια µέσου Λάρισας (στάση για καφέ). Θα επισκεφτούµε το µοναστήρι της Παναγίας Ξενιάς στην περιοχή του Αλµυρού Βόλου. Στη συνέχεια θα πάρουµε το F/B από την Γλύφα και θα περάσουµε στον Αγιόκαµπο της Εύβοιας. Άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευµα θα επισκεφτούµε τα λουτρά της Αιδηψού. Θα παρακολουθήσουµε την περιφορά του επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΠΡΟΚΟΠΙ (Αγ.Ιωάννης Ρώσος) - ΕΡΕΤΡΙΑ - ΧΑΛΚΙ∆Α (260 χλµ) Μ. Σάββατο.

 Πρωινό και αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούµε το µοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο µοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωµα του Αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας µετά την καταστροφή το 1922. Χρόνος ελεύθερος στους εκδροµείς για προσκύνηµα και καφέ. Αναχώρηση για Ερέτρια όπου θα έχουµε χρόνο να περιηγηθούµε στο κοσµοπολίτικο θέρετρο. Συνεχίζουµε για Χαλκίδα. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος στην πόλη για γεύµα. Θα επισκεφτούµε το λαογραφικό µουσείο και τη γέφυρα της Χαλκίδας όπου συµβαίνει το σπάνιο παλιρροϊκό φαινόµενο που κάνει την πόλη ξεχωριστή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουµε την Αναστάσιµη λειτουργία και στην συνέχεια δείπνο µε την πατροπαράδοτη µαγειρίτσα. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΑΙ∆ΗΨΟΣ - ΟΣΙΟΣ ∆ΑΥΙ∆ - ΙΣΤΙΑΙΑ (110 χλµ.) Κυριακή του Πάσχα.

Πρωινό και αναχώρηση για το µοναστήρι του Οσίου ∆αυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται για ένα µεταβυζαντινό µοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο, που ιδρύθηκε το 16ο αιώνα από τον όσιο ∆αυίδ και ανακαινίστηκε το 1877. Αφού προσκυνήσουµε θα επισκεφτούµε την Λίµνη για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Πασχαλινό τραπέζι και γλέντι. Το απόγευµα αναχώρηση για την Ιστιαία, εµπορικό κέντρο της βόρειας Εύβοιας µε ευρύχωρη πλατεία και µερικά πέτρινα αρχοντικά, έργα τέχνης Θεσσαλών µαστόρων από τα Αµπελάκια. Χρόνος ελεύθερος.Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΑΙ∆ΗΨΟΣ- ΒΟΛΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (330 χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση µέσω Αγιόκαµπου – Γλύφας για τον Βόλο. Ελεύθερος χρόνος στα ξακουστά ουζερί της όµορφης παραλίας της πόλης. (γεύµα εξ ‘ιδίων ). Μετά το γεύµα αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη δια µέσου Τεµπών ( στάση για καφέ). Άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην 3ήµερη εκδροµή το πρόγραµµα αρχίζει από τη 2η ηµέρα

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : -Μεταφορά µε πούλµαν του γραφείου µας -Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγµένο ξενοδοχείο -∆ιατροφή -Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα -Αρχηγό – συνοδό του γραφείου µας -Τα εισιτήρια του F/B για Γλύφα – Αγιόκαµπο – Γλύφα -Φ.Π.Α

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα προαιρετικό. Φόρο διαµονής.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 27/04/2019

Specific details

Διατροφή Πρωινά
Μήνας Απρίλιος
Τιμή παιδιού Από 129€
Τιμή σε δίκλινο Από 95€
Tιμή Μονόκλινου Από 95€

Advert details

Advert ID: 734
Displayed: 301
Expires: 30-07-2019 16:21:50

Comments

 • Τηλεφωνήστε μας

  Τηλ.23940 20530
  Τηλ. & Fax: 23940 20531
  Τηλεφ. έκτακτης ανάγκης: 6937327683

 • Ελάτε στο Γραφείο μας

  Δ.Γεωργούδη 2
  Λαγκαδάς
  Τ.Κ.57200

 • Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

  Πατήστε εδώ

Προτεινόμενα ταξίδια