Αναζητήστε Ταξιδιωτικό Πακέτο

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΛΟΣ-ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ 29/06/2019

Οδικές ΕκδρομέςAdd to Favourites
Price: EUR 15€
Contact Επικοινωνία: 2394020531
e-mail: ioletravel@gmail.com
Created by

Description

Αναχώρηση στις 07:00 από την πλατεία Λαγκαδά και στις 07:30 από Θεσσαλονίκη για την μονοήμερη εκδρομή μας στον Βόλο και στο γραφικό χωριό του Πηλίου, την Μακρυνίτσα.
Στάση για καφέ στη διαδρομή. Δια μέσω των Τεμπών , και αφήνοντας την Λάρισα δεξιά μας φτάνουμε στην διασταύρωση του Βελεστίνου όπου θα πάρουμε τον δρόμο για τον Βόλο και το μαγευτικό Πήλιο. Ανηφορίζουμε το Πήλιο και φτάνουμε στο μπαλκόνι του Πηλίου, την Μακρυνίτσα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ, χαλάρωση και περιπάτους. Μαγευτικές εικόνες ξετυλίγονται μπροστά μας περπατώντας τα πλακόστρωτα δρομάκια της έχοντας μια πανέμορφη θέα στον Παγασητικό κόλπο. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για τον Βόλο, πόλη της Θεσσαλίας, χτισμένη στον μυχό του Παγασητικού κόλπου, κοντά στην θέση της αρχαίας Ιωλκού στους πρόποδες του Πηλίου. Είναι επίσης μία από τις πιο μεγάλες πόλεις και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Ελλάδας. Εκεί θα επισκεφθούμε την περιοχή τσιπουράδικα για γεύμα εξ’ιδίων. Αργότερα ελεύθερος χρόνος στην παραλία του Βόλου. Συγκέντρωση στο πούλμαν και με τις απαραίτητες στάσεις άφιξη το βράδυ στον τόπο μας με τις καλύτερες εντυπώσεις!

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ!!!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : *Μεταφορά με λεωφορείο* Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής* Αρχηγό-συνοδό του γραφείου καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Προσωπικά έξοδα επιπλέον γεύματα, ποτά *Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους* Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό και εξ ιδίων στο πρόγραμμα.

Σημεί­ω­ση: Οι ξεναγήσεις, περιηγήσεις, εκδρομές είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Specific details

Μήνας Ιούνιος

Advert details

Advert ID: 747
Displayed: 674
Expires: 04-09-2019 16:47:27

Comments

 • Τηλεφωνήστε μας

  Τηλ.23940 20530
  Τηλ. & Fax: 23940 20531
  Τηλεφ. έκτακτης ανάγκης: 6937327683

 • Ελάτε στο Γραφείο μας

  Δ.Γεωργούδη 2
  Λαγκαδάς
  Τ.Κ.57200

 • Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

  Πατήστε εδώ

Προτεινόμενα ταξίδια