Αναζητήστε Ταξιδιωτικό Πακέτο

ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ !!!

Οδικές ΕκδρομέςAdd to Favourites
Price: EUR Από 219€
Contact ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τηλ. 2394020531
Φαξ: 2394020530
e- mail: ioletravel@gmail.com
Created by

Description

1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΡΙΠΟΛΗ (650χλμ)

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 07:00. Με διάφορες στάσεις καθοδόν για καφέ και γεύμα φθάνουμε στην Τρίπολη στην καρδιά της Πελοποννήσου όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΛΕΒΙΔΙ - ΒΥΤΙΝΑ -ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ ΖΑΤΟΥΝΑ- ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ (150χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για την ημερήσια εκδρομή μας. Αφού περάσουμε τα χωριά Λεβίδι και Κάψια, φθάνουμε στο διαμάντι του βουνού τη Βυτίνα. Σε υψόμετρο 1033μ. θα περπατήσουμε στο δρόμο της αγάπης και στα γραφικά δρομάκια της. Επόμενος σταθμός μας η Δημητσάνα  με πανύψηλα σπίτια, τα καλντερίμια και τα στενά δρομάκια καθιστούν τη Δημητσάνα μια αρχοντική κωμόπολη. Εδώ θα γευματίσουμε με τις παραδοσιακές νοστιμιές του χωριού και συνεχίζουμε για τη Στεμνίτσα. Πυργόσπιτα με τοξωτά υπέρθυρα, πέτρινα καλντερίμια που ανηφορίζουν κάτω από τις καμάρες των σπιτιών. Συνεχίζει στη τέχνη, οι καμπάνες των διάσημων εκκλησιών που λένε ότι φτιάχτηκαν από τα χέρια τους, η σχολή αργυροχρυσοχοίας. Οι ομορφιές του χωριού δεν τελείωσαν. Η Ζάτουνα. Η θέση της είναι στη κορυφή με υψόμετρο 1050μ. Το χωριό είναι ο τόπος του Μίκη Θεοδωράκη στα γκρίζα χρόνια της δικτακτορίας. Κατευθυνόμαστε προς Καρύταινα. Μετά από τον όμορφο περίπατο στο πλακόστρωμα πηγαίνουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

3η ημέρα: ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ - ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (170χλμ) 

Πρόγευμα και ξεκινάμε να γνωρίσουμε την πέτρινη αρχόντισσα της Αρκαδίας. Την Ανδρίτσαινα. Η ηρωική Ανδρίτσαινα σήμερα είναιένα από τα πιο γραφικά μέρη της Πελοποννήσου.  Στην τοποθεσία Βάσσες βρίσκεται ο ναός του Επικούρειου Απόλλωνα, έργο του είναι η Ακρόπολη των Αθηνών Ικτίνου. Ο Παρθενώνας της Πελοποννήσου χτίστηκε προς τιμήν του θεού Απόλλωνα. Πηγαίνουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και το βράδυ θα διασκεδάσουμε προαιρετικά. Διανυκτέρευση. 

4η ημέρα: ΡΟΕΙΝΟ - ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙ - ΛΙΜΠΟΒΙΣΙ - ΑΡΚΟΥΔΟΡΕΜΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (690χλμ.)

Μετά το πρόγευμα φεύγουμε από τη πόλη και φθάνουμε στο Ροεινό με μεγάλη ιστορία στη καρδιά του δάσους της Ελάτης παραδοσιακό χωριό,γραφικό  με πολλά νερά. Στόχος μας η Λιμποβίσι με υψόμετρο 1.200. Εδώ σώζεται το σπίτι των Κολωκοτρωναίων. Πιο δίπλα στις Χαράδρες στέκεται το Αρκουδόρεμα με συμβολή του τον απελευθεροτικό αγώνα που με τα χρόνια ρήμαξε. Λιμποβίσι και Αρκουδόρεμα έμειναν γνωστά ως Κολοκοτρωναικά. Και η επιστροφή μας αρχίζει. Με διάφορες στάσεις για καφέ και γεύμα φθάνουμε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. Την διαμονή στο επιλεγμένο ξενοδοχείο και διατροφή. Τις ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.Αρχηγό του Γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ΦΠΑ. 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Γεύματα, ποτά. Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23/12 30/12 

Specific details

Διατροφή Πρωινά
Μήνας Δεκέμβριος
Τιμή παιδιού Από 125€
Τιμή σε δίκλινο Από 219€
Tιμή Μονόκλινου Από 70€

Advert details

Advert ID: 669
Displayed: 229
Expires: 11-04-2019 12:05:24

Comments

 • Τηλεφωνήστε μας

  Τηλ.23940 20530
  Τηλ. & Fax: 23940 20531
  Τηλεφ. έκτακτης ανάγκης: 6937327683

 • Ελάτε στο Γραφείο μας

  Δ.Γεωργούδη 2
  Λαγκαδάς
  Τ.Κ.57200

 • Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

  Πατήστε εδώ