Αναζητήστε Ταξιδιωτικό Πακέτο

Θάσος !!

Οδικές ΕκδρομέςAdd to Favourites
Price: EUR Από 99€
Contact Επικοινωνία: 2394020531
e-mail: ioletravel@gmail.com
Created by

Description

1η ηµέρα:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΘΑΣΟΣ (200 χλµ.) Μ. Παρασκευή.

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 08.00 αναχώρηση για Κεραµωτή απ΄όπου θα επιβιβαστούµε στο πλοίο για το βορειότερο νησί του Αιγαίου την όµορφη Θάσο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, δείπνο- διαν/ση.

2η ηµέρα: ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ - ΑΛΥΚΕΣ - ΠΟΤΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΛΙΜΕΝΑΣ (70χλµ.) Μ. Σάββατο

Πρωινό. Θα ξεκινήσουµε από το Μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ του προστάτη του νησιού. Συνεχίζουµε για τις Αλυκές µε τα αρχαία ορυχεία µαρµάρου και για την Ποταµιά, χωριό χτισµένο κάτω από την κορφή του Ψαριού του υψηλότερου βουνού της Θάσου. Την Παναγιά µε σπίτια που διατηρούν τον παραδοσιακό Μακεδονικό ρυθµό και την αξιόλογη εκκλησία της Παναγίας και φτάνουµε στον Λιµένα την πρωτεύουσα. Εδώ θα δούµε τα ερείπια του ιερού του Ποσειδώνα, του ιερού του ∆ιονύσου και της Αγοράς, το αρχαίο Θέατρο, την Ακρόπολη και το Αρχαιολογικό µουσείο. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης και Αναστάσιµο δείπνο µε µαγειρίτσα. ∆ιαν/ση.

3η ηµέρα: ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ - ΘΕΟΛΟΓΟΣ (24 χλµ.) Κυριακή του Πάσχα.

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να χαρείτε τις ανέσεις του ξενοδοχείου, προετοιµασία του παραδοσιακού οβελία, µε συνοδεία ορχήστρας µε µουσική, πασχαλινό γεύµα και γλέντι. Το απόγευµα µετάβαση στο Θεολόγο όµορφο χωριό µε παλιά αρχοντικά και αξιόλογες εκκλησίες και στα Λιµενάρια µεγάλο τουριστικό κέντρο της Θάσου. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. ∆ιαν/ση.

4η ηµέρα: ΘΑΣΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (200 χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση. Επιβίβαση στο πλοίο για Κεραµωτή. Άφιξη στην Καβάλα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα στη γραφική πόλη και για καφέ. Το απόγευµα αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο 3ήµερο πρόγραµµα Θα επισκεφθούµε την 2η ηµέρα Λιµενάρια και Θεολόγο και την 3η µέρα θα κάνουµε τον γύρο του νησιού και στη συνέχεια αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : -Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. -Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιµοκατάλογο. -∆ιατροφή -Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. -Τις περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου µας. -Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. ΦΠΑ.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα σαν προαιρετικό, καραβάκια, είσοδοι µουσείων. Φόρο διαµονής

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 26/04/2019 και 27/04/2019

Specific details

Διατροφή Πρωινά
Μήνας Απρίλιος
Τιμή παιδιού Από 79€
Τιμή σε δίκλινο Από 99€

Advert details

Advert ID: 737
Displayed: 313
Expires: 30-07-2019 16:50:53

Comments

 • Τηλεφωνήστε μας

  Τηλ.23940 20530
  Τηλ. & Fax: 23940 20531
  Τηλεφ. έκτακτης ανάγκης: 6937327683

 • Ελάτε στο Γραφείο μας

  Δ.Γεωργούδη 2
  Λαγκαδάς
  Τ.Κ.57200

 • Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

  Πατήστε εδώ

Προτεινόμενα ταξίδια