Αναζητήστε Ταξιδιωτικό Πακέτο

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ!!

Οδικές ΕκδρομέςAdd to Favourites
Price: EUR Από 215€
Contact ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τηλ. 2394020531
Φαξ: 2394020530
e- mail: ioletravel.gmail.com
Created by

Description

1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΠΡΕΒΕΖΑ (350 χλμ)

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 7:30 π.μ μέσω εγνατίας οδού, Περνώντας έξω από τα Γιάννενα φτάνουμε στο Μπιζάνι, όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Συνεχίζοντας  φθάνουμε στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Ο δρόμος μας οδηγρί στην Πρέβεζα. Γνωριμία με την πόλη και την Αρχαία Νικόπολη. Χρόνος για γεύμα εξ ιδίων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στη Πρέβεζα. Ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 

2η ημέρα: ΓΕΦΥΡΑ ΠΛΑΚΑΣ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ - ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑ

Μετά το πρόγευμα θα ακολουθήσουμε μία διαδρομή με πρώτη στάση σε ένα από τα ορεινά χωριά της περιοχής την Ρόδαυγη. Με την περίφανη πλακοσκέπαστη εκκλησία της Αγίας Παρασκευής με πέτρινο κωδωνοστάσιο. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας περνάμε από τη Πλάκα που θα δούμε το ιστορικό πέτρινο μονότοξο γεφύρι της Πλάκας. Συνεχίζουμε για τα Άγναντα (στάση για καφέ). Λίγα χιλιόμετρα βορειότερα τα Πράματα και το σπήλαιο Ανεμότρυπα και τον θάλαμο της Κόκκινης λίμνης που θα επισκεφτούμε. Καθοδόν γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Ρεβεγιόν με δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 

3η ημέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΕΤΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΙ - ΑΘΑΜΑΝΙΟ (160χλμ)

Πρόγευμα και ξεκινάμε να γνωρίσουμε την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της ορεινής Άρτας, με στάση για καφέ στο Πέτα που έγινε η ιστορική μάχη το 1822 κτησμένο αντενίζοντας  το φράγμα Πουρναριού  και την τεχνική λίμνη του Αράχθου. Ανηφορίζοντας είναι κτισμένο το Βουλγαρέλι με τα αμφιθεατρικά σπίτια, την υπερυψωμένη πλατεία  και τις πετρόκτιστες βρύσες <<Αρχοντώ>> και <<Κρυσταλλιώ>> με τα τέσσερα και επτά στόματα αντίστοιχα στοιχεία του χωριού. Θα επισκεφτούμε την κόκκινη εκκλησία  στον οικισμό Παλαιοχώρι γνωστή ως Παναγίας Βέλας και τη μονή Αγίου Γεωργίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο, ξεκούραση και το βραδάκι θα περπατήσουμε στην όμορφη παραλία της Πρέβεζας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΠΑΡΓΑ - ΣΥΒΟΤΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (480 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση. Πρώτη μας γνωριμία η νησιώτικη πανέμορφη Πάργα. Χρόνος για μια σύντομη γνωριμία στις όμορφες παραλίες τις Θεσπρωτίας και θα κάνουμε στάση  για καφέ και βόλτα στα γραφικά Σύβοτα. Συνεχίζουμε Γιάννενα , χρόνος ελεύθερος για βόλτα και φαγητό. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Την μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας. Τη διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Ημιδιατροφή. Αρχηγό,συνοδό του Γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Επιπλέον γεύματα,ποτά. Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγμαμμα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής. 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23/12 27/12 30/12 3/1

Specific details

Διατροφή Ημιδιατροφή
Μήνας Δεκέμβριος
Τιμή παιδιού Από 90€
Τιμή σε δίκλινο Από 215€
Tιμή Μονόκλινου Από 135€

Advert details

Advert ID: 667
Displayed: 241
Expires: 11-04-2019 09:03:18

Comments

 • Τηλεφωνήστε μας

  Τηλ.23940 20530
  Τηλ. & Fax: 23940 20531
  Τηλεφ. έκτακτης ανάγκης: 6937327683

 • Ελάτε στο Γραφείο μας

  Δ.Γεωργούδη 2
  Λαγκαδάς
  Τ.Κ.57200

 • Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

  Πατήστε εδώ